Over mij

 

WIE IS STUDIOMUNDO ?

Dat ben ik, Nynke Hoekstra. Masseur, coach en trainer van beroep. Mijn levensspreuk is Leef Liefdevol! De wereld een beetje mooier en zachter maken, dat is wat ik graag doe.

Iedereen heeft in zijn leven wel eens een moment van drukte, geen focus meer hebben en maar willen doorgaan tot……. ja, tot wanneer eigenlijk?

Als leidinggevende kwam ik erachter dat je alleen mooie dingen kunt verrichten als lichaam en geest met elkaar in verbinding staan. Als je zelf in je kracht staat, straalt dat prachtig uit naar je omgeving. Geluk zendt, deelt en vermenigvuldigt. Door in balans te zijn kun je iedere berg verzetten. Zelf heb ik dat gevoel ervaren door tijdens drukke periodes massages te mogen ontvangen. Mijn hoofd en lichaam ontspanden, werden één geheel én maakten plaats voor sprankeling, energie en kracht. En dit is wat ik graag voor een ander wil betekenen.

Specialisatie

Voor mij was het een logische keuze om masseur en coach te worden. Mijn doel is de vermoeide, herstellende mens weer in contact te laten zijn, met zichzelf. Krachtig te maken. Want dan is de wereld zoveel leuker. Herstel van een ziekte, oververmoeidheid, een burn-out, verdriet, depressie. Juist in deze fase van je leven is het ontvangen van coaching en of een massage zoveel meer. Ik kan je helpen deze fase dragend te maken en de balans te versterken.

Wil je meer weten over Studio Mundo of een afspraak voor een prachtmassage of een inspirerend coachgesprek maken? Neem dan contact met me op via nynke@studiomundo.nl

Ik help je graag!

 

Ik gun jou het allermooiste van het mooiste van het mooiste en dan nog mooier.