Aanbod massages

Ontspanningsmassage

De ontspanningsmassage is een massage gericht op een totale ontspanning. Gelukzalig ontspannend. Even uit de drukte. Deze klassieke westerse ontspanningsmassage is in overleg samen te stellen en kan bestaan uit:
– een massage van de voor- en achterzijde
– een massage van de achterzijde
– een massage van alleen een deel van het lichaam (bijvoorbeeld de rug/schouders/nek, hoofd, armen/handen of voeten)

De zachtekracht massage

 

Massage en vermoeidheid

Het vermoeide lichaam mag herstellen. Energie op krachten brengen en laten stromen. Zo voelt het als er tijdens een onrustige periode in je leven gemasseerd wordt. Gun het hoofd de rust die het nodig heeft.

Lichaam en geest in verbinding. Deze massage is geschikt voor mensen die vermoeid zijn, weinig energie hebben of bijvoorbeeld kampen met een burn-out.

Massage en kanker

Studio Mundo is gespecialiseerd in het geven van massages tijdens en na de ziekte kanker. Ik geef massages op maat; uitgaande van iemands situatie op dat moment. Deze massage is specifiek bedoeld voor mensen die te maken hebben met deze ziekte. Zodat ze even geen patiënt hoeven te zijn.

De massage is ondersteunend en ontspannend. Een echte zachtekracht massage. Het is een zeer lichte vorm van masseren, zonder druk. Het lichaam heeft al zo veel te verduren en kan door een lichte aanraking weer gevoeld worden op een andere manier.

En wat ook fijn is; ik kan naar je toekomen voor het geven van de massage, als dat voor jou comfortabel is.

Het mooiste compliment na een massage: Een fijne zachtheid, voor mij voelt het als ontspannend genezend.

 

Zet je gedachten stil en luister….